Erkend reparatiebedrijf

Ruim assortiment

Eigen reparatieservice

Autosleutel reparatie handleidingen

Als u een autosleutel behuizing heeft besteld bij ons en u wilt de autosleutel zelf repareren, dan kunt u gebruik maken van onze handleidingen voor de reparatie van uw autosleutel. Hier wordt beknopt beschreven wat u moet doen om uw autosleutelbehuizing te vervangen. Indien u de reparatie van uw autosleutel liever aan ons uitbesteed kunt u gebruik maken van onze reparatieservice.

Autosleutel synchroniseren of inleren

Soms komt het voor dat na reparatie van een autosleutel de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling niet meer werkt. Dit kan voorkomen indien de batterij van de autosleutel te lang leeg is geweest of indien er buiten het ontvangstbereik van de auto, te vaak op de afstandsbediening is gedrukt.

De autosleutel moet dan opnieuw gesynchroniseerd worden met de auto, ook wel inleren genoemd. Gelukkig is synchroniseren in veel gevallen zelf uit te voeren, indien u de juiste handelingen uitvoert. Per merk hebben wij (indien beschikbaar) een handleiding om uw autosleutel weer opnieuw in te leren, of programmeren.

Heeft u vragen over het inleren of  repareren van uw autosleutel, neem dan gerust contact met ons op.


Alle automerken