Erkend reparatiebedrijf

Ruim assortiment

Eigen reparatieservice

Over ons

Autosleutelwinkel is ontstaan door de groeiende vraag naar autosleutel reparatie en autosleutel behuizingen in onze winkel. Autosleutelwinkel is onderdeel van Reparatiewinkel.nl.

Onze medewerkers repareren al jaren alle merken autosleutels en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan. We hebben bijna voor alle autosleutels de onderdelen en behuizingen op voorraad.

We zijn gewend om met behulp en een microscoop en met infrarood soldeerapparatuur de kleinste componenten te solderen en te herstellen. Tevens hebben wij de apparatuur in huis om sleutels te frezen en te slijpen. Mocht het niet lukken om uw autosleutel zelf te repareren met de onderdelen en behuizingen in onze shop, kunt u dus altijd bij ons terecht om uw autosleutel te laten repareren.

Zelf een autosleutelbehuizing vervangen is soms lastig. Veel sleutels laten zich niet makkelijk open maken. Zonder ervaring breken er soms componenten af. Tevens moet vaak de sleutelbaard pas gemaakt worden, wat heel nauwkeurig werk is.  Klapsleutels moeten de juiste veerspanning hebben om de sleutelbaard open te kunnen klappen. Er zijn ook veel verschillende uitvoeringen qua behuizingen. U mag ten alle tijden contact met ons opnemen voor reparatieadvies!

Toch liever niet zelf aan de slag met de reparatie van uw autosleutel? De kans is groot dat wij een inleverpunt bij u in de buurt hebben. U kunt uw autosleutel in een van onze inleverpunten in Nederland en België aanbieden. Deze inleverpunten vind u op deze pagina.

Daarnaast kunt u de autosleutel ook direct naar ons opsturen of langs brengen in onze eigen Reparatiewinkel. Indien u deze opstuurt kan dit in een stevige envelop of doosje naar ons vestigingsadres. Indien u de sleutel aanbiedt in onze winkel in Ede vragen wij u om van te voren een afspraak te maken. Vaak kunt u op de reparatie wachten!

 

Waarom Autosleutelwinkel.nl

  • Jaren lange ervaring en kennis van de reparatie van autosleutels.
  • Flexibel: langskomen in een van de vestigingen of (online) een afspraak maken.
  • Reparatie experts met alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.